Skip to main content

Logotyp

Ett företags grafiska identitet börjar med en logotyp som talar om vilka ni är, vad ni gör och hur ni vill framställas.

Med lång erfarenhet inom design och print vet vi hur processen går till från idé till webb och tryck. Ni ska känna er trygga i att vi vet vad vi gör och tänker på allt från folier och material till hur logon ska lysa eller animeras, redan i tankeprocessen.

Vi är med er hela vägen.

 

Grafisk identitet

Utöver ett företags logotyp hjälper vi er med en grafisk identitet som ytterligare talar om vad ni gör och vilka ni är på ett bildligt och tilltalade sätt för kunderna.

En identitet innefattar typsnitt, färger, komplementfärger, bilder, symboler och former. Ni får en helt egen identitet som grafiskt skapar igenkänningsfaktorer hos beskådaren. Även här finnes vår tankeprocess om tryck och print på olika material redan i val av färger och typsnitt. Allt för att ni ska få en så skräddarsydd lösning som möjligt som passar er och era budskap.

 

Grafisk design

Har ni en etablerad identitet och redan en vacker logotyp sen innan? Isåfall har ni redan en bra grund att stå på men kanske ändå behöver nå ut med era budskap på olika kanaler, både digitalt och i print?

Vi hjälper er såklart med att ta fram marknadsföringsmaterial, göra original inför tryck eller redigera bilder för er hemsida. Allt i enlighet med er grafiska profil.

Behöver du ett prisförslag?